Grijze Wijze

Er niet jonger uitzien, maar als jezelf  (Kleuradvies en stijladvies voor 55+)

In deze workshop voor kleur- en stijladvies voor 55+ wordt je uitgedaagd om met trots te kijken naar je lichaam en je te laten inspireren. Je hoeft niemand meer iets te bewijzen, je kunt zijn wie je bent. Iedere rimpel in je gezicht vertelt een verhaal, elke grijze haar een gebeurtenis die jou hebben gevormd – letterlijk én figuurlijk – tot wie je nu bent.

Het gaat in deze workshop niet alleen om kleding en kleuren maar om acceptatie

Acceptatie van je grijze haar; je hebt het niet voor niks gekregen.
Acceptatie van je lichaam; wat al zoveel doorstaan heeft en dat mag gezien worden.
Acceptatie van je huid; met al zijn karakteristieken wat jou je unieke uitstraling geeft.
Acceptatie van de zwaartekracht, wat getuigt van levenswijsheid en levenskracht.

Laat je niet belemmeren door je (beperkende) overtuigingen maar omarm wat je door ervaring aan rijkdom bezit.

Ben je trots op jezelf als grijze en vooral wijze vrouw? Onderscheid je jezelf? Durf je af te wijken van de norm dat je slank, jeugdig en niet grijs moet zijn? Wat zijn jouw specifieke kwaliteiten en draag je die ook uit? Ook in de kleuren van je kleding en van je stijl? Wat maakt jou een boeiend mens?

Wat gaan we doen

Tijdens deze dag gaan we ons op een respectvolle manier aan elkaar spiegelen en laten we ons verrassen door wat de ander voor boeiends en krachtigs bij ons ziet. Je hoeft hierbij alleen jezelf te zijn!
Je krijgt jouw specifieke kleuren aangereikt waarin jij het mooist tot je recht komt. Uiteraard gaan we ook aan de slag met de kledingstijl die bij jouw lichaam past.
Alles is goed, alles mag er voor 100% zijn. En met de voor jouw juiste vormen, stoffen en kleuren kom je helemaal tot je recht.

Na deze inspirerende, en vrolijke dag ga je opgewekt en met een flinke dosis meer zelfvertrouwen naar huis en heb je zin om je werkelijke leeftijd met respect en waardigheid uit te dragen.