Interactieve Presentatie Kleur en Stijl

Dezelfde mensen, een andere uitstraling

De uitstraling van uw bedrijf of organisatie is als een caleidoscoop: je ziet een totaalbeeld dat is opgebouwd uit vele verschillende stukjes. Die stukjes, dat zijn natuurlijk de mensen in uw organisatie. Ieder met zijn eigen visie, talenten en persoonlijkheid.

Heeft u wel eens nagedacht hoe het zou zijn als al die mensen zich bewust zouden zijn van hun persoonlijke uitstraling? Niet om zich anders voor te doen dan ze zijn, maar juist om hun sterkste kanten te benadrukken? Een interactieve presentatie over de effecten van kleur en stijl kan een goede manier zijn om dit te bereiken.

Wat gaan we doen

Een interactieve presentatie is een inspirerende en leerzame sessie van anderhalf tot twee uur. Respect voor het individu, openheid en ontspanning staan voorop. In de interactie met de groep maakt Mieke met haar enthousiasme een verbinding tussen de deelnemers zodat er een onderlinge betrokkenheid ontstaat.

Zij nodigt u uit om met en bij elkaar te gaan kijken wat kleuren en vormen met uw uitstraling kunnen doen. Onder andere ook aan de hand van materiaal en voorbeelden ziet u de effecten van kleur, kledingkeuze, haarkleur, make-up en accessoires.

De interactieve presentaties van Mieke van Beers zijn voor iedereen een eyeopener. U wordt zich meer bewust van uw persoonlijke uitstraling, krijgt vele tips en voorbeelden en raakt geïnspireerd om daar meteen óók zelf mee aan de slag te gaan. De presentatie kan op locatie worden gegeven.