Interactieve Presentatie Kleur en Stijl

Dezelfde mensen, een andere uitstraling

De uitstraling van uw bedrijf of organisatie is als een caleidoscoop: je ziet een totaalbeeld dat is opgebouwd uit vele verschillende stukjes. Die stukjes zijn natuurlijk de mensen in uw organisatie. Ieder met zijn/haar eigen visie, talenten en persoonlijkheid.

Heeft u wel eens nagedacht hoe het zou zijn als al die mensen zich bewust zouden zijn van hun persoonlijke uitstraling in relatie tot uw organisatie? Niet om zich anders voor te doen dan dat ze zijn, maar juist om hun sterke kanten te benadrukken? Een interactieve presentatie over de effecten van kleur en stijl kan een goede manier zijn om dit te bereiken.

Wat gaan we doen

Een interactieve presentatie is een inspirerende en leerzame sessie van anderhalf tot twee uur. Respect voor het individu, de organisatie, openheid en ontspanning staan voorop. In de interactie met de groep maakt Mieke met haar enthousiasme een verbinding tussen de deelnemers zodat er een onderlinge betrokkenheid ontstaat.

Zij nodigt uit om met en bij elkaar te gaan kijken wat kleuren en vormen met ieders uitstraling kunnen doen.

Een presentatie van Mieke van Beers is voor iedereen een eyeopener. Men wordt zich meer bewust van zijn/haar persoonlijke- en functionele uitstraling. Met de vele tips en voorbeelden raakt ieder geïnspireerd om daar meteen ook zélf mee aan de slag te gaan. De presentatie kan bij u op locatie worden gegeven.