Kleuradvies en Stijladvies

Jezelf anders, anders jezelf

U weet wie u bent, u weet wat u wilt, maar laat u dat ook zien? Het zou misschien kunnen dat uw huidige manier van kleden, uw haar, make-up of bril niet echt aansluit bij uw persoonlijkheid. Of dat er meer mogelijk is dan u tot nu toe dacht. Met een persoonlijk kleur- en stijladvies zult u ontdekken hoe u uw buitenkant in harmonie kunt brengen met uw binnenkant. U krijgt hierdoor een natuurlijke, krachtige uitstraling.

Wat gaan we doen met kleur

Bij een kleuradvies gaan we uit van de natuurlijke kleuren van uw huid, ogen en haar. Aan de hand van de ondertoon, helderheid en intensiteit leert u welke kleuren en nuances het beste bij u passen en vooral ook waarom. Hierbij gaat het niet alleen om uw kleding, maar ook uw haar, make-up en accessoires tellen mee. Als afronding ontvangt u een beschrijving van uw kleurtype en kunt u kiezen voor een persoonlijke kleurenwaaier of kleurenkaart.

Wat gaan we doen met stijl

De nadruk van het stijladvies ligt sowieso op ’t persoonlijke vlak en uiteraard kan het ook voor zakelijke kleding. Bij een stijladvies gaan we aan de hand van uw natuurlijke lichaamslijnen kijken welke kledingstijl het beste bij u past. U krijgt onder andere advies over materialen, lengtes, vormen en dessins. Ook neemt u een doorsnede van uw eigen kleding mee zodat u de verschillen tussen goed en beter leert zien. Na afloop krijgt u uw persoonlijke en/of zakelijke stijltips mee naar huis.