Kleuradvies en Stijladvies

Jezelf anders, anders jezelf

U weet wie u bent, u weet wat u wilt, maar laat u dat ook zien? Het zou misschien kunnen dat uw huidige manier van kleden, uw haar, make-up of bril niet echt aansluit bij uw persoonlijkheid. Of dat er meer mogelijk is dan u tot nu toe dacht. Met een persoonlijk kleur- en stijladvies zult u ontdekken hoe u uw buitenkant in harmonie kunt brengen met uw binnenkant. U krijgt hierdoor een natuurlijke, krachtige uitstraling en u hoeft nooit meer te twijfelen over uw uiterlijk.

Wat houdt een kleuradvies in

Bij een kleuradvies gaan we uit van de kleuren van uw natuurlijke elementen: huid, ogen en haar. Aan de hand van de ondertoon, helderheid en intensiteit daarvan leert u welke kleuren en nuances het beste bij u passen en vooral ook waarom. We kijken daarbij niet alleen naar uw kleding, maar ook naar uw haar, make-up en accessoires. Na afloop van het kleuradvies ontvangt u een beschrijving van uw kleurtype en kunt u kiezen voor een persoonlijke kleurenwaaier of kleurenkaart.

Wat houdt een stijladvies in

De nadruk van het stijladvies kan op het zakelijke aspect liggen maar is sowieso ook altijd persoonlijk. Bij een stijladvies gaan we aan de hand van uw natuurlijke lichaamslijnen en/of uw functie binnen uw organisatie kijken welke kledingstijl het beste bij u past. U krijgt bij het stijladvies onder andere advies over materialen, lengtes, vormen en dessins. Ook neemt u een doorsnede van uw eigen kleding mee zodat u de verschillen tussen goed en beter leert zien. Na afloop krijgt u uw persoonlijke en/of zakelijke stijltips mee naar huis.