Mieke van Beers

Mensen zijn veel meer dan wat ze laten zien

Iedereen is uniek. En dat geldt ook voor de manier waarop u zich kleedt: uw kleding mag een afspiegeling van uw persoonlijkheid zijn. Het zou fijn zijn wanneer uw kleding als vanzelfsprekend aansluit bij wie u bent. Mieke van Beers neemt u tijdens uw kleuradvies en/of stijladvies mee in een diepere kijk in de wereld van kleding en kleur waardoor u anders naar uzelf leert kijken. Ze laat u ontdekken dat u trots mag zijn op uw persoonlijke kwaliteiten, en dat alles er mag zijn.

Het verschil tussen goed en beter

Mieke van Beers werkt vanuit de visie dat u goed bent zoals u bent. Haar doel is om u te ondersteunen in het vinden van uw eigen stijl. Een kleuradvies of stijladvies van Mieke is geen strenge lijst met allerlei voorschriften. Uitgangspunten zijn: respect voor het individu, eenvoud en authenticiteit.

U leert zelf zien welke uitstraling het beste bij u past en hoe u die kunt bereiken door middel van kleur, kleding, haar, make-up en accessoires. Daarbij zijn ‘puur’ en ‘eigen’ belangrijker dan trends. Zo creëert u met een kleuradvies en stijladvies voor de rest van uw leven balans in uw garderobe en nooit meer miskopen. U heeft uw hoofd voortaan vrij voor belangrijkere zaken.

Pinterest